+31202442366

Integrale oplossing

Privacy hebben wij integraal opgenomen in ons systeem en toegevoegd aan de betrouwbaarheidsaspecten van informatiebeveiliging zoals beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid. Het systeem betreft een privacy en informatiebeveiliging management systeem (PIMS), hierdoor regelen wij middels één systeem de zaken voor zowel de GDPR als voor een informatiebeveiligingstandaard zoals de ISO27001. Integrale Governance op basis van een continue verbetercyclus.

 

Assessments en verwerkingsregister

Van Business Impact Assessments, Data Privacy Impact Assessments tot aan het Verwerkingsregister. Uw integrale informatiebeveiliging- en privacy Management is onze zorg.

 

Incidenten en Datalekken registratie

Bij de registratie van incidenten en datalekken zien wij in één oogopslag of het systeem waar het betrekking op heeft persoonsgegevens bevat. Het systeem ondersteunt bij de afhandeling.

 

Controles en audits

Interne audits en controles zijn zo opgezet dat ze door iedereen eenvoudig en snel afgehandeld kunnen worden.

 

Rapportages en dashboards

Voor een goed inzicht in uw risicobeheersing en compliance aan (inter)nationale normen en de AVG.

 

Analyse en behandeling

Vanuit het centrale Risico Register analyseren wij elk risico afzonderlijk en behandelen dit met het selecteren van maatregelen en to-do taken.

 

Taken afhandeling

Stakeholders krijgen direct inzicht in nieuwe taken die in begrijpelijke taal gepresenteerd worden en eenvoudig uit te voeren zijn.

 

Voor een vrijblijvend gesprek, verdere toelichting of demo, neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

 

Privacy en Informatiebeveiliging gaan hand in hand volgens ons ‘one stop shop’ principe