+31202442366

Over ons

Martin Plak

Martin startte zijn carrière bij internationaal top-advocatenkantoor Allen & Overy. Daarna werkte hij tien jaar als in-house jurist bij onder meer TomTom waar hij zich verder specialiseerde in IT recht, en Data Privacy.

Martin is advocaat met een sterk gevoel voor wat de business nodig heeft, waarbij hij juridische problemen vertaalt naar technische vereisten voor bedrijven. Hij heeft ruime ervaring met data privacy IT recht.

Martin is lid van de Raad van Toezicht van de Melkweg.

“Naast mijn ervaring als advocaat, heb ik 10 jaar in-house ervaring als legal counsel
voor EMEA en APAC. Mijn expertise: data privacy, technologie en internationale
commerciële contracten.

Ik adviseer bedrijven bij de implementatie van privacy projecten en programma’s,
met een focus op de continue borging van privacy processen in de bestaande
kwaliteitssystemen, zoals ISO 27001 en de ‘Plan Do Check
Act methode’.

Ik ben vriendelijk, gedreven en enthousiast. Hardlopen en muziek zijn mijn passies.”


   martin.plak@dotherightthing.nl
   Profiel

Bjorn Steenveld

Bjorn heeft meer dan 20 jaar ervaring in de ICT dienstverlening. Sinds 2005 heeft hij zich verder gespecialiseerd in Information Security en Business Continuity.

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben bij (inter)nationale Corporate organisaties, heeft hij in 2015 een Informatiebeveiliging adviesbureau opgezet. Met zijn bedrijf heeft hij vele organisaties aantoonbaar geholpen met het behalen van ISO27001, ISO22301, NEN7510 en PCI-DSS certificaten.

In 2018 is zijn bedrijf toegelaten tot het ‘associate program’ van de British Standards Institution (BSI). BSI is wereldwijd marktleider op het gebied van auditing en certificatie, zoals bijvoorbeeld de ISO, NEN certificering en normering voor bedrijven.


   bjorn.steenveld@dotherightthing.nl
   Profiel

Onze toegevoegde waarde ligt niet alleen besloten in het feit dat we uw organisatie hoogwaardige diensten kunnen leveren, maar vooral ook dat we uw organisatie kunnen bijstaan in het bouwen aan volwassenheid van de strategie, tactiek en operatie op het gebied van privacy- en informatieveiligheid. Samen met u werken wij graag aan een organisatiecultuur, waarin beveiliging is geïntegreerd in alle processen en ondersteunende middelen.

Privacybescherming gaat hand in hand met informatiebeveiliging. Wij helpen uw organisatie graag om ‘in control’ te komen, te blijven en daarmee samen de risico’s te beperken.

Wij werken hierbij altijd vanuit onze kernwaarden: rendement door respect, realisme, rechtvaardigheid en ruimte. In een samenwerking geven en verwachten we respect voor elkaars expertise, persoonlijkheid en belangen. We werken vanuit een realistisch perspectief aan wat mogelijk is. We rekenen op een eerlijke en directe samenwerking, waarbij we elkaar recht doen.

Do The Right Thing is aangesloten bij het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP). Het CIP is opgezet door de Belastingdienst, DUO, SVB en UWV en komt voort uit het programma Compacte Rijksdienst (2011-2012).

Werken bij DO THE RIGHT THING

 

Wij zijn voortdurend op zoek naar talent met ervaring op het gebied van privacybescherming en informatiebeveiliging.

Heb je interesse, neem dan contact met ons op of stuur je cv naar info@dotherightthing.nl